top of page

Bedrijven
& scholen

samenwerkende

Rookbeleid

Heeft uw bedrijf of school een actueel rookbeleid? Lukt het om uw medewerkers of scholieren aan te moedigen om niet te roken en worden de opgelegde regels voldoende nageleefd? Bent u de overtollige rookpauzes van uw medewerkers beu?

Bram Steeman treedt op als adviseur binnen ziekenhuizen, gezondheidscentra, organisaties, scholen en bedrijven bij het opstellen en handhaven van een rookbeleid.

Meer inlichten kan u bekomen via het contactformulier.

Meetup Event

Training

op maat van uw organisatie

Zijn uw medewerkers, leerkrachten of scholieren voldoende op de hoogte over roken, de potentiële gevolgen en hoe te stoppen? Weten uw werknemers hoe rokers kunnen worden gemotiveerd tot rookstop?

Bram Steeman geeft voordrachten en infosessies aan uiteenlopende doelgroepen en op maat van uw organisatie. De inhoud wordt aangepast naar de noden van uw organisatie en medewerkers en alles wordt uitvoerig in team besproken.

Meer inlichten kan u bekomen via het contactformulier.

Begeleidingen

Wilt u uw werknemers of studenten een extraatje aanbieden bij het motiveren tot rookstop? 

Bram Steeman kan in uw bedrijf of school consultaties inrichten op tijdstippen dat het past binnen uw organisatie. De uitwerking van de sessies gebeurt in overleg met uw directie en alles wordt op maat uitgewerkt. Zowel individuele als groepsbegeleidingen zijn mogelijk.

Meer informatie kan u bekomen via het contactformulier.

bottom of page